Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen Senja Vrankovic!

Senja Vrankovic
Ålder: 62 år
Bor: I Södertälje
Gör: Jag är utbildad kranförare och har jobbat på byggen och så. Senare utbildade jag mig till behandlingsassistent och nu jobbar jag inom socialpsykiatrin på kommunen. Man får se baksidorna då.

Varför blev du medlem i Vänsterpartiet? Jag har alltid velat ha ett rättvist samhälle där alla får plats. Jag vill att alla, unga, gamla och sjuka, ska ha ett bra liv. Sedan jag började rösta har jag röstat på Vänsterpartiet och nu bestämde jag mig för att gå med. Det är dags att sätta ner foten och detta är mitt sätt att visa min ståndpunkt. Jag har väldigt svårt för orättvisor.

Vilka politiska frågor är viktiga för dig? Det är så mycket. Det är sjukförsäkringen och Försäkringskassan, hur det slår mot de svaga. Det är skolan och att alla våra skattepengar går till det de ska gå till det. Det är även miljön naturligtvis. Sen att människor är så stressade och att barnen får vara så länge på förskolan. Jag tycker det är dags att vi får jobba sex timmar med full lön. Jag månar väldigt mycket om människor, då blir det hela samhället. Det är svårt att skilja ut en fråga.

Vad tror du om valrörelsen? Jag hoppas att Vänsterpartiet går starkt framåt. Socialdemokraterna är jag inte mycket för, det är mycket snack och liten verkstad där. De ligger för mycket åt höger.

Taggar